Liczba postów: 513
Liczba wątków: 30
Eeee do dupy ekonomia

Jeden wyjazd brak przeglądu od dwóch lat, kontrola policyjna, wymiana dowodu na kwitek i legalna podróż w stronę rajdu i z powrotem >:>
Policjanty to jednak fajne Chłopaki
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Zależy na jakich trafisz

Czasami sie nie kapniesz, że to misiaki.
Każdy normalny, nie wiem o co się czepiać ale jak 200 przez mi >:asto i jedzie to prawiłowo, że prawo zabiorą i jeszcze mandat za głośne wydechu dojebią i łysa opnę 8)
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 7
Z CB zacząłem się bawić w 1990r ubiegłego wieku. Były nawet spotkania po kawiarniach.
teraz mało kto pamięta co to 73 (pozdrawiam) albo 88 (buzi buzi) , w Częstochowie w tym okresie
była wysoka kultura i nie ironizuje wcale , serio miałem wtedy 21 lat. Była pamiętam FRYGĘ 560 , DAKOTĘ Z BŁESZNA, RUDY JASKRÓW, mój nick KGB 3238. numery to nr zezwolenia z PAR Państwowa Agencja Radiowa . Analogowe czasy łza się kręci....
i jeżdżący PAR z miernikiem i wyłapujących tych co przekraczają z mocą na nadajnikach :^)
chodzenie po mieście z ręczniakiem, albo zwalony komin w bloku bo nie utrzymał przy wiatrach masztu z anteną i rodzynek jak na "wstęgach" przy dobrej propagacji dolatywało się do Francji, a potem przychodziło ładne potwierdzenie QSL.....
ale teraz jest szeroko pojęty internet i FB ....
Liczba postów: 4
CB radio to teraz powszechny użytek. Nie ma co się zastanawiać, tylko kupować jeśli jeździ się w dalekie trasy. Przydatna sprawa.
Mail kontakt@wsypialni.net.pl
Liczba postów: 5
CB radio Albrecht AE-6110 z tego korzystam i to mogę polecić.
Pisz na kontakt@kp-solidarnapolska.pl
Liczba postów: 2
Aplikacja Yanosik jest dobrą alternatywą dla cb. Użytkownicy aktywni i dobre alarmowanie jest.
Liczba postów: 3
@Saint święta racja coś o tym wiem
Wózek widłowy elektryczny 1,5t
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 13
kurwa co za nuda...wózek widłowy ??? ??? ??? ???
i nikt nie wciska wibratorów...? :O~